Huurkavel, 44-15

Prijs: € 69.000,00

Dit keurig verzorgde TOP recreatiechalet met berging is gelegen op het kleinschalige en gemoedelijke park Florinata, door de rust en de gastvrijheid is dit een geliefd park bij veel mensen.. De huidige eigenaren van dit chalet vertoeven om die reden al vele jaren op dit park maar helaas gaat hun leeftijd hun parten spelen en nemen zij afscheid van hun geliefde plekje. Een TOP chalet kenmerkt zich door het gebruik van kwalitatief goede materialen en een hoge mate van afwerking. Dit in 2001 gebouwde chalet is netjes onderhouden en aan de buitenzijde bekleed met Façapanelen, de tuin is door het kunstgras eenvoudig bij te houden. De huidige eigenaren laten de stoffering en de meubels voor u achter. Bij het chalet ligt een fraaie tuin met goede zonligging, terras en mooie plantenborders. In de berging kunt u uw tuingereedschap en uw fietsen kwijt. Dit chalet is een uitstekende uitvalsbasis voor het verkennen en genieten van wat de bosrijke Veluwe te bieden heeft. Uw auto parkeert u op het naast het chalet gelegen parkeerterrein.

Permanente bewoning is niet toegestaan, per recreatiewoning is één huisdier toegestaan. Grondoppervlakte: ca. 300 m2 huurgrond (parkkosten/kavelhuur ca. € 3.250,= per jaar)

Indeling: hal/entree met garderobe en vaste akste met c.v. opstelling (Nefit 2022), woonkamer met hoekerker, open keuken met gaskookplaat, afzuigkap, elektrische oven, en koelkast, logeerkamer met stapelbed, badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet, ouderslaapkamer met vaste kast en vlizotrap naar de bevloerde bergzolder.

Makelaardij Van Meerveld Burger B.V. Voorthuizen
0342-464210 info@mvmb.nl

https://www.mvmb.nl

Informatie