Huurkavel, 44-29

Prijs: € 109.000,00

Dit keurig verzorgde recreatiechalet met berging is gelegen op het kleinschalige en gemoedelijke park Florinata, de rust en de gastvrijheid maken uw verblijf hier tot een waar genoegen. Dit in 2020 gebouwde chalet is aan de buitenzijde geheel van kunststof, dit geldt tevens voor de geïsoleerde berging. Het onderhoud is een kwestie van af en toe schoonmaken, zo houdt u lekker veel tijd over om de bosrijke omgeving te gaan verkennen. Het chalet heeft een hele fijne indeling en is voorzien van een c.v. installatie, airco, horren en een elektrisch zonnescherm. De huidige eigenaren laten de complete inrichting voor u achter, alleen persoonlijke spullen nemen zij mee. Bij het chalet ligt een fraaie tuin met groot terras, fraaie plantenborders, tuinverlichting en luxe tuinmeubels. Kortom, het genieten van de rust en mooie omgeving kan gelijk beginnen. Uw auto parkeert u op de parkeerplaats van het park.

Permanente bewoning is niet toegestaan, per recreatiewoning is één huisdier toegestaan. Grondoppervlakte: ca. 300 m2 huurgrond (parkkosten/kavelhuur ca. € 3.250,= per jaar)

Indeling: hal/entree met garderobe, woonkamer met terrasdeuren, open keuken met gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vaatwasser (los) en c.v. kast (Intergas 2020), badkamer met douche en wastafelmeubel, ouderslaapkamer met tweepersoonsbed en vaste kasten, separaat toilet met wasmachine en droger.

Makelaardij Van Meerveld Burger B.V. Voorthuizen
0342-464210
info@mvmb.nl
www.mvmb.nl

Informatie