Het prachtige park van Park Florinata

Park Florinata is een verblijf met een rijke historie dat rustig verscholen ligt op de Veluwe in de luwte van de bossen. Wat onmiddelijk opvalt bij een bezoek aan het park is de rustige sfeer met respect voor de natuur. De hoge bomen en struiken laten iets zien van de lange periode dat dit park zich heeft ontwikkeld. De accomodatie presenteert zichzelf zo als een karaktervolle en rustgevende oase, in conditie gehouden door de gepassioneerde verzorging van de huidige eigenaresse.

Park Florinata heeft hierdoor niet alleen recreanten als gast, maar ook een verscheidenheid aan dieren zoals eekhoorns, konijnen, uilen en spechten. Het park is bewust kleinschalig van opzet en biedt veel privacy zodat u in alle rust kunt recreëren. Door de uitbreiding met 35 kavels heeft het park gekozen voor een beperkte en duurzame ontwikkeling en is er een unieke aansluiting gekomen met het (aangrenzende) natuurgebied.

Het park is voorzien van de modernste infrastructuur zoals aardgas, cai, electra, centraal rioleringssysteem, verharde parkeerplaatsen en natuurlijk sfeervolle verlichting. Dit unieke stukje natuur biedt al ruim 30 jaar een oase voor gasten die op zoek zijn naar rust in de natuur.