Vakantiepark Voorthuizen op de Veluwe

Op zoek naar een recreatiewoning in ons vakantiepark in Voorthuizen? Wakker worden omringd door groen, vogels die tjirpen en de eerste zonnestralen die uw vakantiehuis doen oplichten? Op Park Florinata in Voorthuizen, Gelderland kunt u van deze sfeer komen proeven met ons aanbod aan vakantiechalets.

Wij kennen een lange historie als hét recreatieoord midden op de Veluwe waar u kunt genieten van rust, gastvrijheid en een geweldige omgeving. Hieronder leest u verder waarom ons vakantiepark in Voorthuizen de ideale plek is om tot rust te komen.

Voeg je koptekst hier toe

Huur of Koop
kavel?

Waarom een chalet op Park Florinata?

  • Ons vakantiepark in Voorthuizen is kleinschalig
  • Bij ons koopt u al een chalet voor aanzienlijk minder dan bij andere parken
  • Met onze topkwaliteit chalets zit u voor de eerste 30 jaar goed
  • Divers aanbod qua chalets passend bij uw wensen

Bent u geïnteresseerd? Bekijk hier ons aanbod en laat u inspireren.

Kom uw rust zoeken in de natuur

Een pauze nemen van het drukke leven en u terugtrekken in een tweede thuis? Misschien woont u na uw pensionering zelfs in het buitenland en wilt u een plekje voor uzelf in Nederland. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat uw vaste omgeving af en toe teveel teveel wordt of zelfs verveelt. Wij heten u graag welkom in vakantiepark Voorthuizen! Klinkt het niet heerlijk om de mogelijkheid te hebben om te vertoeven in uw eigen huis op de Veluwe?

De prachtige omgeving van Park Florinata

Park Florinata is een kleinschalig park met minimale faciliteiten op het terrein. Ons vakantiepark nabij het dorp Voorthuizen bevindt zich in een omgeving waar genoeg te beleven is ondanks de rust. Met slechts op steenworp afstand op de Veluwe en in de buurt van cafés en restaurants, heeft u altijd iets te doen. Met name het nationaal park De Hoge Veluwe biedt activiteiten waar u fietsend of wandelend het wild kunt spotten en van de natuur kan genieten. In de omgeving vindt u veel goede fiets- en wandelpaden en dorpjes waar u een kijkje kunt nemen.

Graag vertellen we u meer over de activiteiten die u in de omgeving van het vakantiepark en Voorthuizen kunt doen. Zoals we hierboven al hebben aangegeven, heeft het nationaal park De Hoge Veluwe de mooiste fiets- en wandelroutes. Houdt u wel van een beetje adrenaline in de buitenlucht? Ga de uitdaging aan in het klimbos in Garderen. Dit is op auto- en fietsafstand van ons vakantiepark. Wanneer u zich toch al in Garderen bevindt, is het leuk om na het klimmen de beeldentuin in Garderen te bezoeken om weer tot rust te komen. Wilt u een dagje uit, maar toch iets verder weg van het park? Bezoek Paleis het Loo of de Apenheul in Apeldoorn of het dolfinarium in Harderwijk. Ook voor golfliefhebbers is ons park ideaal. Er bevindt zich een golfterrein op 2 km afstand.

Bereikbaarheid van ons park

Of u met het OV of de auto naar Park Florinata komt, ons vakantiepark op de Veluwe is eenvoudig te bereiken! Indien u met de auto komt, dan kunt u gebruik maken van de gratis parkeerplaatsen op ons terrein. Kiest u ervoor om met het OV te komen? De treinstations die zich in de buurt bevinden zijn: station Barneveld-Noord (3,9 km), station Barneveld (6,1 km), station Putten (9,5 km) en tot slot station Nijkerk (10,4 km). Wanneer u eenmaal bij ons park bent, is het mogelijk om een fiets te huren of de omgeving te voet te verkennen.

Interesse in een recreatiewoning?

Overweegt u om een recreatiewoning te kopen? Tegenwoordig kiezen er steeds meer mensen voor een tweede woning te kopen op een plek waar ze tot rust kunnen komen. De Veluwe is niet voor niks een van de prachtigste regio’s van Nederland. Laat u inspireren door ons diverse aanbod chalets in verschillende prijscategorieën waar u er zeker een vindt die voldoet aan uw wensen. We heten u en uw gasten hopelijk snel hartelijk welkom op ons vakantiepark in Voorthuizen.

Huize Florinata

Naast dat u kunt verblijven in een van de recreatiewoningen, beschikt ons vakantiepark in Voorthuizen ook over Huize Florinata. Vroeger behoorde Huize Florinata tot de oorspronkelijke eigenaar van het park. De architectuur vertoont kenmerken van de antroposofische bouwkunst en de Amsterdam school. Tegenwoordig is Huize Florinata een vrijstaand huis op ons terrein, uitgerust met moderne apparatuur en luxe sanitair. Het in 2012/2013 gerestaureerde huis is uitsluitend voor twee personen bedoeld en beschikt over alle comfort, ruimte en privacy die u maar kunt wensen! De woonkamer heeft een prachtige openhaard waar u tijdens de koude dagen onder het genot van een lekkere kop koffie of warme chocolademelk rondom plaats kunt nemen.

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiechalet op chaletpark Park Florinata? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via Suzanne van Uffelen, te bereiken op 06 – 53252287. Heeft u een vraag aan ons? Dan kunt u die ook direct stellen via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk met meer informatie of een antwoord op uw vraag.

Welke voorzieningen en faciliteiten biedt vakantiepark Voorthuizen?

Park Florinata is een knus park met beperkte voorzieningen op het terrein. Gelegen nabij Voorthuizen, biedt ons park een omgeving waar er ondanks de rust genoeg te beleven valt. Ontdek de nabijgelegen Veluwe, geniet van gezellige cafés en restaurants en verken het nationaal park De Hoge Veluwe, waar u al fietsend of wandelend wilde dieren kunt spotten en van de natuur kunt genieten. In de omgeving zijn er volop goede fiets- en wandelpaden en pittoreske dorpjes om te verkennen.

Wat zijn de activiteiten en attracties in de buurt van vakantiepark Voorthuizen?

Ons vakantiepark nabij Voorthuizen biedt rust én volop activiteiten. Verken de prachtige Veluwe met wilde dieren en schilderachtige dorpjes. Op korte afstand vindt u het klimbos in Garderen en bezienswaardigheden zoals Paleis het Loo, de Apenheul en het Dolfinarium. Golfliefhebbers kunnen terecht op het nabijgelegen golfterrein, wat op 2 km afstand ligt.

Zijn huisdieren toegestaan op vakantiepark Voorthuizen?

Ja, huisdieren zijn van harte welkom op vakantiepark Voorthuizen! We begrijpen dat veel mensen hun geliefde huisdieren graag meenemen op vakantie en daarom hebben we een beleid opgesteld dat één huisdier per recreatiewoning toestaat. Of u nu een trouwe hond, een knuffelige kat of een ander huisdier heeft, u kunt gerust uw huisdier meenemen om samen te genieten van een geweldig verblijf.

Hoe kan ik een verblijf op vakantiepark Voorthuizen boeken?

U kunt een verblijf op ons vakantiepark in Voorthuizen boeken door rechtstreeks contact op te nemen met Park Florinata. We maken graag kennis met u.