Vakantiepark Voorthuizen op de Veluwe

Op zoek naar een recreatiewoning in ons vakantiepark in Voorthuizen? Wakker worden omringd door groen, vogels die tjirpen en de eerste zonnestralen die uw vakantiehuis doen oplichten? Op Park Florinata in Voorthuizen, Gelderland kunt u van deze sfeer komen proeven met ons aanbod aan vakantiechalets.

Wij kennen een lange historie als hét recreatieoord midden op de Veluwe waar u kunt genieten van rust, gastvrijheid en een geweldige omgeving. Hieronder leest u verder waarom ons vakantiepark in Voorthuizen de ideale plek is om tot rust te komen.

Chalet op koop kavel

Chalet, koopkavel 46-29

Wat een Topper, dit TOP kunststof recreatiechalet met berging is gelegen op een prachtige locatie op het kleinschalige en verzorgde park Florinata. Zowel het chalet

Meer informatie »

Huurkavel 44-19

Huurkavel ter beschikking voor het plaatsen van een nieuw te bouwen chalet. Bent u 50+ plusser, zoekt u een kleinschalig park, kwalitatief hoogwaardige chalet, auto

Meer informatie »
Huize florinata

Huize Florinata

Een vrijstaand ”Rijksmonument” met alle comfort van deze tijd. Het in 2012/2013 gerestaureerde huis biedt volop ruimte en privacy aan twee personen en is voorzien

Meer informatie »

Voeg je koptekst hier toe

Huur of Koop
kavel?

Waarom een chalet op Park Florinata?

  • Ons vakantiepark in Voorthuizen is kleinschalig
  • Bij ons koopt u al een chalet voor aanzienlijk minder dan bij andere parken
  • Met onze topkwaliteit chalets zit u voor de eerste 30 jaar goed
  • Divers aanbod qua chalets passend bij uw wensen

Bent u geïnteresseerd? Bekijk hier ons aanbod en laat u inspireren.

Kom uw rust zoeken in de natuur

Een pauze nemen van het drukke leven en u terugtrekken in een tweede thuis? Misschien woont u na uw pensionering zelfs in het buitenland en wilt u een plekje voor uzelf in Nederland. Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat uw vaste omgeving af en toe teveel teveel wordt of zelfs verveelt. Wij heten u graag welkom in vakantiepark Voorthuizen! Klinkt het niet heerlijk om de mogelijkheid te hebben om te vertoeven in uw eigen huis op de Veluwe?

De prachtige omgeving van Park Florinata

Ons vakantiepark nabij het dorp Voorthuizen bevindt zich in een omgeving waar genoeg te beleven is ondanks de rust. Met slechts op steenworp afstand op de Veluwe en in de buurt van cafés en restaurants, heeft u altijd iets te doen. Met name het nationaal park De Hoge Veluwe biedt activiteiten waar u fietsend of wandelend het wild kunt spotten en van de natuur kan genieten. In de omgeving vindt u veel goede fiets- en wandelpaden en dorpjes waar u een kijkje kunt nemen.

Interesse in een recreatiewoning?

Overweegt u om een recreatiewoning te kopen? Tegenwoordig kiezen er steeds meer mensen voor een tweede woning te kopen op een plek waar ze tot rust kunnen komen. De Veluwe is niet voor niks een van de prachtigste regio’s van Nederland. Laat u inspireren door ons diverse aanbod chalets in verschillende prijscategorieën waar u er zeker een vindt die voldoet aan uw wensen. We heten u en uw gasten hopelijk snel hartelijk welkom op ons vakantiepark in Voorthuizen.

Neem contact op met ons

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiechalet op chaletpark Park Florinata? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via Suzanne van Uffelen, te bereiken op 06 – 53252287. Heeft u een vraag aan ons? Dan kunt u die ook direct stellen via ons contactformulier. Wij contacteren u zo spoedig mogelijk met meer informatie of een antwoord op uw vraag.