Ons aanbod

Heeft u interesse in het kopen van een vakantiechalet op chaletpark Park Florinata in Voorthuizen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Suzanne van Uffelen is te bereiken op 06 – 53 25 22 87. Heeft u een vraag? Dan kunt u die ook direct stellen via ons contactformulier. We komen dan zo spoedig mogelijk telefonisch bij u terug om uw vraag te beantwoorden. U bent altijd vrij om een vrijblijvende afspraak te maken en het chaletpark te Voorthuizen te komen bezichtigen, eveneens als specifieke chalets.

Voeg je koptekst hier toe

Huur of Koop
kavel?

Chalet kopen in Voorthuizen

Wilt u een chalet kopen in Voorthuizen, Gelderland? Bij Park Florinata in Voorthuizen koopt u een chalet in een kleinschalig, rustig park aan de rand van de Veluwe waar u zich heerlijk kunt terugtrekken. Ons aanbod van chalets is divers, maar ze zijn allemaal van topkwaliteit! Bekijk ons aanbod en vind de perfecte chalet!

Chalet te koop in Voorthuizen

De redenen om een chalet te kopen in het prachtige Voorthuizen lopen uiteen. Verreweg de meeste van onze bezoekers koopt een chalet bij ons in Voorthuizen om hier ‘s weekends of in de vakantie tot rust te komen. Zij wonen bijvoorbeeld in de Randstad maar willen zich ook regelmatig terug kunnen trekken naar een prachtig gelegen, rustig plekje in de natuur. Daarnaast zijn er diegenen die elders in Nederland of in het buitenland wonen en regelmatig naar Gelderland komen om hun familie te bezoeken. Kortom, er zijn tal van goede redenen om een chalet te kopen in Voorthuizen op de Veluwe.

Waarom Park Florinata?

  • Ons park is kleinschalig – er zijn bijna geen faciliteiten
  • U betaalt bij ons aanzienlijk minder voor een chalet dan bij andere parken.
  • Wij leveren uitsluitend topkwaliteit chalets: u zit de eerste 30 jaar sowieso goed!
  • Divers aanbod van te kopen en te huren chalets
  • Prachtige locatie in Gelderland aan de rand van de Veluwe

Onze chalets

Op ons park in Voorthuizen, Gelderland staan meerdere sfeervolle chalets te koop. Deze worden leeg opgeleverd, hebben een onderhoudsvrije buitenkant, hebben een of meerdere slaapkamers en zijn, uiteraard, van hoge kwaliteit. Afhankelijk van het chalet heeft u een prachtig uitzicht over de weilanden en/of bossen. Verder zijn onze chalets van alle gemakken (vaatwasser, koelkast, airco, et cetera) voorzien. Wilt u meer weten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Chalet kopen in een prachtige omgeving

Verreweg de meeste van de mensen die een chalet in Voorthuizen kopen zijn mensen die komen genieten van de rust en de natuur. Ons park bevindt zich op een mooi plekje aan de rand van de Veluwe. Natuurliefhebbers halen bij ons hun hart op. Daarnaast valt er ook op cultureel en historisch gebied genoeg te beleven.

Suzanne van Uffelen

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten bij het kopen van een chalet?

Belangrijke zaken om op de letten bij het kopen van een chalet is onder meer de locatie, grootte van de chalet en vergunningen en regels. Bij Park Florinata kunnen wij u goed informeren over het kopen van een chalet! Schroom dan ook niet om contact met ons op te nemen.

Wat is een voordeel van Park Florinata ten opzichte van andere parken?

Een groot voordeel van park florinata is dat het rust én activiteit biedt. U kan de prachtige Veluwe verkennen met wilde dieren en schilderachtige dorpjes. Ook is er in de buurt, bij Garderen, een klimbos aanwezig. Paleis het Loo, de Apenheul en het Dolfinarium zijn ook dichtbij, en golfliefhebbers kunnen op 2 kilometer afstand van het park een balletje slaan.

Zijn huisdieren toegestaan op het vakantiepark?

Ja, huisdieren zijn toegestaan. Hierdoor is het voor veel mensen interessant om naar park Florinata te komen. We hebben wel de regel dat er één huisdier per recreatiewoning is toegestaan. Dit om overlast te voorkomen.

Wanneer kan ik komen bezichtigen?

Bezichtigen kan op afspraak. Wij staan altijd klaar om u te beantwoorden. Suzanne van Uffelen is te bereiken via haar telefoonnummer en u kunt ook altijd een contactformulier invullen.