Recreatiewoning kopen op de Veluwe

Recreatiewoning kopen op de Veluwe? Stelt u zich eens voor dat u ‘s ochtends wakker wordt en met een kopje koffie de tuin van uw eigen recreatiewoning in stapt. Overal om u heen bomen en natuur, vogels tjirpen vrolijk, de zon schijnt lichtjes door de bomen. Wat wilt u nog meer? Op park Florinata op de Veluwe kunt u uw eigen vakantiewoning kopen. Een heerlijke plek om even terug te trekken en te genieten van wat de natuur zoal te bieden heeft. Bekijk het aanbod of neem contact op voor meer informatie over het kopen van een vakantiewoning. We heten u en uw gasten graag van harte welkom op ons park.

Chalet op koop kavel

Chalet, koopkavel 46-29

Wat een Topper, dit TOP kunststof recreatiechalet met berging is gelegen op een prachtige locatie op het kleinschalige en verzorgde park Florinata. Zowel het chalet

Meer informatie »
Chalet op koop kavel

Chalet, koopkavel 46-12

Wat een pareltje, dit TOP kunststof recreatiechalet met aangebouwde veranda en kunststof berging is gelegen op een prachtige locatie op het kleinschalige en verzorgde park

Meer informatie »
Chalet op huur kavel

Huurkavel, 44-15

Dit keurig verzorgde TOP recreatiechalet met berging is gelegen op het kleinschalige en gemoedelijke park Florinata, door de rust en de gastvrijheid is dit een

Meer informatie »
Huize florinata

Huize Florinata

Een vrijstaand ”Rijksmonument” met alle comfort van deze tijd. Het in 2012/2013 gerestaureerde huis biedt volop ruimte en privacy aan twee personen en is voorzien

Meer informatie »

Voeg je koptekst hier toe

Huur of Koop
kavel?

Vakantiewoning op de Veluwe

Overweegt u om een recreatiewoning te kopen op de Veluwe? Dat is niet zo gek. Vandaag de dag kiezen steeds meer mensen ervoor om een vakantiewoning te kopen in deze regio. De Veluwe is namelijk niet voor niets een van de prachtigste regio’s van Nederland. U kunt hier genieten van prachtige landschappen, bossen, natuurgebieden, gezellige dorpen en steden. Ons vakantiepark is gelegen in Voorthuizen en is omgeven door rust en natuur. In uw vakantiewoning op de Veluwe kunt u heerlijk vertoeven met uw gezin, om zo even te ontsnappen uit de drukte van alledag.

Verblijf met rijke historie

Uw vakantiewoning staat op een park dat rustig verscholen ligt op de Veluwe en over een rijke historie beschikt. Wat de meeste bezoekers van ons park meteen opvalt, is het feit dat de sfeer er rustig is, en dat er veel respect is voor de natuur. Door de hoge bomen en struiken, kunt u precies zien hoe de omgeving van het park door de jaren heen veranderd is. We zouden ons vakantiepark omschrijven als een oase van rust waar u in alle rust kunt ontspannen.

Recreatiewoning te koop op de Veluwe

Zoals u ziet staan er vele recreatiewoningen te kopen op de Veluwe, in verschillende prijscategorieën. U heeft de keuze uit een koopkavel met een vakantiewoning of uit een vrijstaand rijksmonument dat over alle comfort van deze tijd beschikt. Wat fijn is aan het kopen van een vakantiewoning op ons park op de Veluwe, is het feit dat elke vorm van financiering mogelijk is. Graag nodigen we u uit om samen met ons te kijken naar een passende financiering. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste financiering kiest voor de aankoop van uw vakantiewoning op de Veluwe. Uiteraard bent u op afspraak altijd welkom voor het bezichtigen van het park en specifieke vakantiewoningen.

Recreatiewoning kopen op de Veluwe?

Bekijk het aanbod aan vakantiewoningen. Wilt u ook ervaren hoe het is om de dagen geheel ontspannen in de natuur door te brengen, omgeven door bomen, wild en uw naasten? Of alleen, het is maar net wat uw voorkeur heeft natuurlijk. Lees verder op de website voor het inwinnen van meer informatie over ons park op de Veluwe of maak een afspraak voor een bezoek aan ons park. We laten u met veel plezier ons prachtige park en specifieke vakantiewoningen waar u interesse in heeft, zien.

Heeft u een vraag aan ons, bijvoorbeeld over het kopen van een vakantiehuis of over het huidige aanbod? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie over een vakantiewoning of een antwoord op uw vraag.

Suzanne van Uffelen

Waar in Nederland mag je permanent wonen in een recreatiewoning?

U vraagt zich af waar in Nederland u permanent in een recreatiewoning mag wonen. Of u er permanent mag wonen, ligt aan het bestemmingsplan. Als een recreatiewoning de bestemming wonen heeft, mag u er permanent vertoeven. Dit bepaalt de gemeente.

Hoeveel dagen per jaar mag je in een recreatiewoning verblijven?

Hoeveel dagen per jaar u in een recreatiewoning mag wonen, is geheel afhankelijk van de regels van de gemeente waarin de recreatiewoning staat. Vraag deze informatie dus op bij de gemeente.

Waar kun je goedkoop een vakantiehuis kopen?

Er zijn verschillende gebieden waar u goedkoop een vakantiehuis kunt huren, waaronder op de Veluwe in Voorthuizen. Maar ook in de rest van het land, kunt u op verschillende plekken een vakantiewoning huren.

Wat kost een huisje op de Veluwe?

Wat een huisje op de Veluwe kost, is geheel afhankelijk van het huisje dat u aankoopt. Wanneer u bijvoorbeeld een kunststof recreatiechalet aankoopt, betaalt u een bedrag van € 139.000 kk. Neem voor meer informatie over de kosten gerust contact op.